Oinarrizko olioa 100ml - Kalendula

Oinarrizko olioa 100ml - Kalendula

€5,85
Joan zuzenean produktuaren informaziora
Oinarrizko olioa 100ml - Kalendula

Oinarrizko olioa 100ml - Kalendula

€5,85
Zergak barne. Bidalketa ordainketan kalkulatua.

Izen botanikoa: Calendula Officinalis.


Jatorria: Frantzia: kalendula landarea hain hedatuta dagoenez, bere jatorri zehatza zehaztea zaila da. Jangarritzat ere hartzen da eta lorea errezetetan eta entsaladetan erabil daiteke kolorea emateko. Olioa kalendula loreak garraiolari-olio batean infusatuz lortzen da.


Kalendula-olioa bera nahiko polifazetikoa da. Azaleko gaitzetan laguntzen duela esaten da, bere propietate antiinflamatorio eta antibakterioei esker. Kosmetika industrian asko erabiltzen da, bakarrik edo ukenduak, kremak edo pomadak egiteko.


Kolorea eta usaina: kolore horia edo anbarra, usain pikante eta gozo leunarekin


Testura: testura arina


Mundu osotik ekarria, kalendula-olio hau Frantziatik lortzen da eta disolbatzaile bidezko erauzketa-metodo baten bidez egiten da.


KALENDULA-OLIOA EZIN DU INOLAZ ERE ERABILI ASTERACEAE FAMILIAKO LANDAREEKIKO ALERGIA DUEN INORK



IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Bidalketak

Bidalketa doan Espainia penintsularrera eta Balear uharteetara, 55 €-tik gorako eskaeretan. Zure eskaera 1 edo 2 lanegunetan prestatzen dugu, eta normalean 2 eta 5 lanegun artean jasoko duzu (Espainia penintsularrean eta Balear uharteetan). Kontsultatu epeak eta helmugak gure bidalketa-politikan.

Itzultzeak

Jasotzen duzunetik 14 egun natural dituzu erosketari uko egiteko. Nola egin azaltzen dizugu gure itzulketa-politikan.

Gustatuko zaizu