Arrosa-geranio olio esentziala

Arrosa-geranio olio esentziala

€10,63
Joan zuzenean produktuaren informaziora
Arrosa-geranio olio esentziala

Arrosa-geranio olio esentziala

€10,63
Zergak barne. Bidalketa ordainketan kalkulatua.

Latinezko izena: Pelargonium Graveolens eta P / Rosa Egipto

Olio esentzialen nahasketa


Rosa Geranio olio esentziala produktu kosmetiko batzuetako osagai aktiboa da, hala nola ukendu eta lurrinetan. 2017ko ikerketen berrikuspen batek erakutsi zuen rosa geranio olioaren propietate antioxidatzaileek zahartzearen zantzuak murrizten lagun dezaketela. Antioxidatzaileak ondo frogatuta daude zure larruazalak toxinak eta ingurumen-esposizioaren aurrean sendatzeko duen gaitasuna hobetzeko agente natural gisa.


Rosa geranio olioak propietate antimikrobiano, antifungiko eta antibiral indartsuak ditu.



IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergen Declarations: Allergen Declarations
Bidalketak

Bidalketa doan Espainia penintsularrera eta Balear uharteetara, 55 €-tik gorako eskaeretan. Zure eskaera 1 edo 2 lanegunetan prestatzen dugu, eta normalean 2 eta 5 lanegun artean jasoko duzu (Espainia penintsularrean eta Balear uharteetan). Kontsultatu epeak eta helmugak gure bidalketa-politikan.

Itzultzeak

Jasotzen duzunetik 14 egun natural dituzu erosketari uko egiteko. Nola egin azaltzen dizugu gure itzulketa-politikan.

Gustatuko zaizu